krooncasino

Duurzame oplossingen en bewuste keuzes. Het zijn begrippen waar je alle kanten mee op kunt, zo wordt gezegd. Maar dat klopt niet. De verschillende mogelijkheden en opties sluiten vaak niet op elkaar aan. Het zou pas ideaal zijn wanneer er een systeem ontwikkeld wordt waarin dit wel mogelijk is. VeChain werkt daar op dit moment aan vanuit Singapore, maar ook vanuit België kunnen we aan het werk met de mogelijkheden. Door samen te werken. Wanneer we optreden als een community of vereniging, kunnen we veel meer druk zetten op de verschillende instanties en organisaties. Dat is het punt waarop we echte winsten kunnen maken.

Hiervoor is een centraal platform nodig, waarop de gebruikers de ervaringen met elkaar kunnen delen. Ook kunnen de verschillende mensen hier tips geven over het duurzaam leven en meer bewust omgaan met de natuur en de opties die er zijn. In veel gevallen is het namelijk geen onwil. Het is onwetendheid. Wanneer je het verschil niet kent van de spaarlamp, dan investeer je niet in spaarlampen. Weet je niet hoeveel verschil fietsen maakt tegenover drie kilometer rijden met de auto, dan pak je de auto.

 

Informatieverstrekking

De website die ik hier opgezet heb, is lang niet genoeg om de mensen te voorzien van informatie. Ik heb de kennis over het duurzaam ontwikkelen van mogelijkheden, maar kan te weinig met het internet zelf. Daarom zou het ideaal zijn om een team van mensen op te zetten, waarmee we een duidelijk kanaal kunnen maken met informatieverstrekking naar de mensen. Wanneer er genoeg mensen interesse hebben, kan er zelfs een community opgericht worden waar duurzaam producerende bedrijven en organisaties zich aan kunnen melden, die gebruik kunnen maken van onze kanalen.

Aangezien ik daar niet de kennis voor heb, heb ik mijn mailadres op de website gezet zodat mensen mij kunnen benaderen. Geen zorgen, je hoeft geen veganist te zijn om aan te sluiten op de ideeën. Mijn ideeën gaan over een groter geheel waarin kleine stappen een groot verschil kunnen maken, vooral door een breed draagvlak op te zetten. Mijn droom is om ooit een soort van Asheville op te zetten waarin de verschillende opties en mogelijkheden samenvallen en de mensheid ziet dat de ideeën nog helemaal niet zo gek waren. Of dat mijn tijd zal duren, dat is nog de vraag.